')

Lodě a koloběžky jsou zábava na celý den

Publikováno
Půjčovna lodí a koloběžek

Plavba po Jizeře z Malé Skály na Zrcadlovou Kozu trvá několik málo hodin. Pokud řešíte otázku jak jak se dostat zpět, případně hledáte aktivitu na zbytek dne, můžeme Vám půjčit sportovní koloběžky. Pokud jedete na lodi, mohou na zpáteční cestě posloužit jako ideální dopravní prostředek. Princip je jednoduchý: z Malé Skály do Dolánek na lodi, zpátky k autu na koloběžce.

Půjčovna LoděKoza.cz rozšiřuje sortiment nabízených aktivit. Nově Vám můžeme půjčit koloběžky značky Kostka. Navíc Vám je zdarma přivezeme na Zrcadlovou Kozu nebo do Dolánek. Koloběžky potom vrátíte na Malé Skále.

V současné době je ve výstavbě cyklostezka Greenway Jizera táhnoucí se podél řeky. Úsek z Dolánek na Malou Skálu by měl být dokončený již tuto sezónu. Tento okamžik všichni napjatě očekáváme. Přesto již nyní je možné využít koloběžky na stávajících komunikacích v blízkém okolí, kde oproti budoucí cyklostezce je potřeba překonat malé převýšení. Odměnou Vám ale budou následné sjezdy.

Z vlastní zkušenosti doporučuji kombinaci lodí a koloběžek jako výbornou zábavu, kterou si užije celá rodinu. Pokud byste rádi vyzkoušeli tuto netradiční zábavu, kontaktujte půjčovnu koloběžek Koza.

Publikováno